Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
imah > produk > 150w Led High Bay (Total 24 Products for 150w Led High Bay)
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

150w Led High Bay

Kami husus 150w Led High Bay pabrik & suppliers / pabrik ti Cina. Borongan 150w Led High Bay kalawan kualitas saluhur low harga / murah, salah sahiji 150w Led High Bay merek paminpin ti Cina, Shenzhen Ri Yue Guang Hua Technology Co., Ltd..
150w LED High Bay Lampu lampu

Harga hijian: USD 56.95 - 57.4 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
200 Piece/Pieces USD 56.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 57.4 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE, RoHS

150w LED High Bay Lampu lampu Katerangan: 150w LED High Bay Lights fixtures anyar dileupaskeun, Paké program drive Seoul IC, driverless, efisiensi ultra luhur 125LM / W, PF> 0.9, teu aya EMI gangguan éléktromagnétik, 10KV Surge Protection, leuwih...
China Manufacturer of 150w Led High Bay
100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 46.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 46.09 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 520 * 520 * 440mm / CTN 4pcs / CTN 14.8KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

100W 120W 150W 200W LED High Bay Lampu Model NO. AD-GKD-100WDL
High Quality 150w Led High Bay China Supplier
150W LED High Bay Lampu UFO Desain

Harga hijian: USD 76.78 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 76.78 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

150W LED High Bay Lampu UFO Desain UFO LED High Bay Lampu nyaéta lampu anu lega di daérah industri sareng mall ageung. Alatan fitur biaya perawatan di awét sareng super-low, pamakéna-na dipénta paménta. Samentara éta, IP65 pikeun lampu ieu ogé...
Professional Manufacturer of 150w Led High Bay
Driver Meanwell 150W LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 77.64 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.64 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W UFO LED High Bay Light

Driver Meanwell 150W LED High Bay Lampu Runtuyan UFO LED High Bay Lampu mangrupakeun seri jual panas Bay Bay RIYUEGUANGHUA. Fitur IP65 pastikeun lampu aréa jalan tiasa dianggo dina tempat anu beueus, henteu sieun ngaruksak cai. Supir kualitas luhur...
Expert Manufacturer of 150w Led High Bay
Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay

Harga hijian: USD 65.72 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 65.72 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED Bay Light

Alus LED saé 150W Béntangan Luhur Bay Bay 150W UFO LED High Bay Light, digunakeun 196pcs LED Chip, spésifikasi 3030. Brand Chip LED pilihan sanés sapertos Philips, Osram, Nation Star, jsb. Sakabéh tiasa ngahontal 110-120lm / w, efisiensi luminan...
China Supplier of 150w Led High Bay
150W Aluminium LED Gudang Lampu

Harga hijian: USD 77.2 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
100 Piece/Pieces USD 77.2 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

150W Aluminium LED Gudang Lampu Runtuyan C LED High Bay Light mangrupakeun lampu indusrial jual panas anyar urang. Penampilan anu dirarancang anyar anu henteu angkat dina 2 warna. Hideung atanapi pérak. Warna béda dipake pikeun tempat gaya anu béda....
China Factory of 150w Led High Bay
SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 49.39 - 50.21 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 49.39 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 50.21 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Driverless LED High Bay Light

SMD3030 Anyar Driverless LED High Bay Lampu 150W LED High Bay Lampu nyaéta lampu LED henteu mirah, haratis supir nu hargana murah. Tong hariwang téknologi driverless bakal pondokkeun umur Lampu LED. Panta moal hirup teu kawates. Lampu LED ieu isIP65...
150w Led High Bay Export
150W fin LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 29.57 - 30.06 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 29.57 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 30.06 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W Driverless LED Bay Light

150W Tipe Fin Supir LED High Bay Lampu 150W Driverless LED High Bay Lampu mangrupakeun lampu industri anu gaya anyar. Cai mibanda tipe fin tilelep panas, ngadamel éfék anu ngabandian panas saé. Awak lampu nyaéta pérak, basajan sareng geulis. Ieu LED...
Competitive 150w Led High Bay China Supplier
Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang

Harga hijian: USD 62.49 - 67.69 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 62.49 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 67.69 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 100 Piece/Pieces

Model No.: 150W LED High Bay Light

Déparasi Panas Taratas 150W LED Lampu Lampu Hampang 150W LED High Bay Light diadopsi Bridgelux LED, efisiensi tinggi pemanasan panas panas konduksi panas , kinerja anu langkung saé. 45 °, 120 °, dua rupa sudut beam pikeun anjeun pilih, panawaran di...
Leading Manufacturer of 150w Led High Bay
150W AC 85-305V Waragad 3/5 Taun LED Lampu Bay Bay Lampu

Harga hijian: USD 65.08 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 65.08 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial

bungkusan: 200 * 200 * 450mm / CTN 1pcs / CTN 4.6KG / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/year

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHs

150W AC 85-305V Waragad 3/5 Taun LED Lampu Bay Bay Lampu Katerangan: Ieu lampu bay bay tinggi dijieun ka standar pangluhurna anu ngamungkinkeun éta barang idéal pikeun ngurangan tagihan cahaya pikeun tempat gawe, gudang atawa naon waé perketaan anu...
Professional Factory of 150w Led High Bay
Teluk Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Tombol Kalayan Kalayan 3030 Chip

Harga hijian: USD 117.58 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
10 Piece/Pieces USD 117.58 / Piece/Pieces

merek: AD komérsial, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Teluk Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Tombol Kalayan Kalayan 3030 Chip Katerangan: (150W LED High Bay Lampu) LED lampu bay tinggi H seri produk revolusioner. Lampu LED munggaran - nepi ka 500W kalayan simpangan panas anu saé - ogé produk anu parantos...
150W UFO LED High Bay Lampu sareng Ce & RoHS

Harga hijian: USD 74.88 - 78.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
2000 Piece/Pieces USD 74.88 / Piece/Pieces
500 Piece/Pieces USD 76.69 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 78.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: CTN Ukuran: 41 * 41 * 23cm 1 pcs / ctn NW: 3.63KG GW: 4.23KG

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

150W UFO LED High Bay Lampu sareng Ce & RoHS Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku...
Meanwell HBG 150W UFO LED High Bay Lighting

Harga hijian: USD 75.04 - 77.42 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 75.04 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 76.23 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 77.42 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 400 * 400 * 210mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Meanwell HBG 150W UFO LED High Bay Lighting for Factory Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal....
Meanwell HLG 150W UFO LED High Bay Light

Harga hijian: USD 77.71 - 80.18 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
3000 Piece/Pieces USD 77.71 / Piece/Pieces
1000 Piece/Pieces USD 78.95 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 80.18 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 400 * 400 * 210mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

Bridgelux Meanwell HLG 150W UFO LED High Bay Lampu Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana paterangan optimal. Ku...
kualitas luhur waterw 150w LED lampu bay tinggi

Harga hijian: USD 72.23 - 76.97 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
300 Piece/Pieces USD 72.23 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 73.46 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 76.97 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 39 * 39 * 21cm

Kamampuhan suplai: 5000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

kualitas luhur waterw 150w LED lampu bay tinggi Lembar data Model NO RYGHUFO-007B-150W(ELG)
2019 IP66 die cast aluminium dipingpin lampu stadion

Harga hijian: USD 102.09 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 102.09 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar Port

Kamampuhan suplai: 5000 pieces

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

2019 IP66 die cast aluminium dipingpin lampu stadion Caah LED pikeun cahaya dina jero sareng keron, ngawengku: -1070 awakna aluminium daur ulang anu murni, kimiawi tos diperlakukeun na dicét palapis bubuk -Very lensa PC kinerja tinggi -Rentang...
Driverless 150w LED High Bay Lampu

Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1001 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 35.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Driverless 150w LED High Bay Lampu Ieu 2019 anyar dikaluarkeun Driverless UFO LED High Bay Lampu henteu nganggo teknologi supir, ngajamin 3 taun. Disipation panas alat aluminium keyplate mastikeun umur lampu Surge design tahan. Sareng ieu anu salah...
IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang

Harga hijian: USD 31.34 - 35.07 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1000 Piece/Pieces USD 31.34 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 33.21 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 35.07 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: Ukuran CTN: 300 * 300 * 200mm 1 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE RoHS

IK10 IP65 Industrial E40 E39 150W Driverless UFO LED High Bay Lampu Gudang Katerangan: Sabot milih cahaya pikeun siling bay tinggi, efisiensi penting pisan. Lantaran cahaya bakal dijalankeun ti sauntuyan anu leuwih luhur, cahaya perlu maksimal kana...
200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65

Harga hijian: USD 33.09 - 34.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 33.09 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 34.09 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 34.38 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 34.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

200W High Power 200v Lampu LED Lampu IP65 Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan tiis sareng...
IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir

Harga hijian: USD 26 - 26.67 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 26 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 26.22 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 26.44 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 26.67 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

IP66 Super Slim 150W Outdoor 220 volt ngarah cahaya banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édéh maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir

Harga hijian: USD 18.89 - 19.38 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 18.89 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 19.05 / Piece/Pieces
501 Piece/Pieces USD 19.22 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 19.38 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech; OEM / ODM sayogi

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 10000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE/RoHS

Cahaya Cairan 5 Taun D80 100Watt LED Lampu Banjir Sadaya lampu banjir LED, Cahaya Daérah sareng séri Yard Light kaasup perumahan aluminium anu édisi anu maot kalayan bungkus jas bérés digabungkeun sareng rating IP65 maranéhna mastikeun ketahanan...
Lampu jalan anu paling murah 50W LED

Harga hijian: USD 12.83 - 13.14 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.83 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.93 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 13.14 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Lampu jalan anu paling murah 50W LED Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu

Harga hijian: USD 12.65 - 12.95 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
5001 Piece/Pieces USD 12.65 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 12.75 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 12.95 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

San'an 3030 Lampu LED High Lumen 40W Lampu Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light,...
IP65 lampu jalan 30W LED Street Light

Harga hijian: USD 10.05 - 9.9 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
1 Piece/Pieces USD 10.05 / Piece/Pieces
5001 Piece/Pieces USD 9.82 / Piece/Pieces
2001 Piece/Pieces USD 9.9 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Kertas Kupon + Kertas, Ékspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

IP65 lampu jalan 30W LED Street Light Panjelasan Produk: Kéngingkeun lampu jalan RYGH TECH` mawa jalan raya sareng katerangan parkir kana abad ka-21. Pedang kami Seri Street Street Light, Driverless LED Street Light, Solar LED Street Light, sareng...
Related Industry Information
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan