Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu > Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
  • Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
  • Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
  • Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
  • Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu
  • Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu

Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu

    Harga hijian: USD 83.96 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD1500W (VEG/BLOOM)

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 200W, 1500W

Shape: Square

Warranty: 2 Years, 2 Years

Life: 30000h

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

MOQ: No MOQ

IP Rate: IP44

Light Qty: 150pcs

Actual Power: 215-220W

Installation Height: 1.2-1.5m

Size: 400*210*60MM

Per Piece N.W: 3.6KG

Housing Materials: Baking Varnish Iron Housing And Tempered Glass

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE ROHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Pindah ganda 1500w Dimmable Led Grow Lampu

1200W LED Gow Lamp


Katerangan:

Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan

pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun fotosintésis. Lampu Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu dianggo dina

aplikasi nu mana waé moal aya lampu alami kajadian, atanapi dimana aya lampu tambahan. Ieu

Lampu sareng Led Grow Lampu disusun ku saklar ganda - Ogé dingaranan Dimmable Led Grow Lampu Dimmable.

Mangpaat pisan pikeun mekar tutuwuhan sareng veg.


1500watt LED Tutuwuhan Tumuwuh Lampu Rinci Gancang:

1. Wattage: 1500 Watt

2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz

3. CE ROHS

4. harga pabrik

5. Ukuran: 400 * 210 * 60MM

6. Bahan Perumahan: Baking varnish Iron Iron and Tempered Glass

7. Jaminan: 2 taun,

8. Waktu hirup: 30000 jam

9. LED: 150pcs * 10w


Spésifikasi:

Name

1500w LED Grow Light

Model NO.

DXG-ZWD1500W(VEG/BLOOM)

Power

1500W

Actual Power 215-220W 

Voltage

85-265V AC

Product size

400*210*60MM 

Frequency Range

50Hz-60Hz

LED Quanlity

150pcs*10w

Brightness ratio 

VEG:630nm:35pcs 460nm:32pcs 6500K:4pcs 3200K:4pcs
BLOOM:630nm:48 pcs 660nm:8pcs 460nm:5pcs 

6500K:4pcs 3200K:4pcs 410nm:1pcs 730nm:1pcs 580nm:4pcs

Warranty

2 years

Installation height

1.2-1.5m 

Lamp Lifespan

30000 hours

Housing Materials

Baking varnish Iron Housing and Tempered Glass

per piece N.W/G.W

3.6KG/3.8 Kg (including Package)

Inner packing size

460*290*130mm

MEAS 

560*300*490mm

PCS/CTN

2PCS/CTN


Fitur:

● Deep penetrasi: Good penetrasi cahaya, tiasa nembus jero tutuwuhan
● Modular internal Build: Pinuh pinuh ku panangtayungan anu leres

● serbaguna: ari Daya aya dina batok 85 ~ 265V sareng internasional

● Manajemén Termal: Panyungsi Tombong tambaga tambaga Dijieunan gancang ngimpulkan panas sahingga ari éfék anu tiis, dissipation panas efisien

● Beurat torek: Beuki torek batan produk anu sami sareng pasaran, gampang pikeun nongkrong.

● Tutuwuhan: Cocog jeung frase vegetative sareng frase karembangan

Parentah Kaamanan

● PERHATOSAN - Ulah nyieun atawa ngarobah liang kabuka dina dipager atanapi wiring atawa komponén listrik

salila instalasi kit.

● PERHATOSAN - Pikeun ngahindarkeun karuksakan-ci atanapi digunakan tanaga, ulah kakeunaan wiring-na nepi ka seukeut tepi perumahan

atanapi surfaces seukeut lianna.

● PERHATOSAN - LED lampu hurung tiasa nyababkeun karuksakan panon lila-lila, ulah ningali langsung dina lampu pas hurung.

Paké gelas tamu sareng hampir lampu pikeun ngajaga panon anjeun.

● PERHATOSAN - Mangga tinggaleun putus sanggeus mayeng dianggo sapanjang unggal 8 jam.

PERHATIAN:

1.) Sateuacan ngawas kenca Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu-Baruan maca maca paréntah lengkep. Tetep dokumen ieu kanggo rujukan ka hareup.

2.) Pikeun ngahindarkeun kamungkinan shock listrik, pareumkeun catu daya dina kotak sekering atanapi circuit breaker sateuacan instalasi.

3.) Ulah leupaskeun, ngaleuwihan torque, atawa ngabalukarkeun dampak kana lampu nalika pamasangan, sabab ieu tiasa ngabalukarkeun karuksakan sareng batuan batal.

4.) Mangga pastikeun anjeun ngahindarkeun cai dina cahaya. Nalika di, mangga teu pencét atanapi nabrak lampu sakumaha ieu tiasa ngaruksak,

ngajaga lampu tina lebu sareng kokotor, bersih sareng kaen beueus lemes ngan, ulah make tindih kimia.


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan