Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu > 600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
  • 600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
  • 600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
  • 600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu
  • 600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu

600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu

    Harga hijian: USD 65.3 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,EXW
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: DXG-ZWD1200W (VEG/BLOOM)

MOQ: No MOQ

Warranty: 2 Years, 2 Years

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 200W, 1200W

Shape: Square

Life: 30000h

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

IP Rate: IP44

Light Qty: 120pcs

Actual Power: 185-190W

Installation Height: 1.2-1.5m

Size: 370*210*60MM

Per Piece N.W: 3.3KG

Housing Materials: Baking Varnish Iron Housing And Tempered Glass

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH Tech, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE ROHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Lampu

600watt 1000watt 1200watt 1500watt 2000watt LED Grow Light


Katerangan:

Lampu atanapi lampu lampu tumuwuh mingpin nyaéta sumber cahaya jieunan, umumna nyaéta lampu listrik, dirancang pikeun nyangsang tatangkalan

pertumbuhan kalayan émisi cahaya luyu pikeun fotosintésis. Lampu Spéktrum Industrial Led Tumuwuh Lampu dianggo dina

aplikasi nu mana waé moal aya lampu alami kajadian, atanapi dimana aya lampu tambahan. Ieu

Lampu sareng Led Grow Lampu disusun ku saklar ganda - Ogé dingaranan Dimmable Led Grow Lampu Dimmable.

Mangpaat pisan pikeun mekar tutuwuhan sareng veg.


1200watt LED Plant Grow Lampu Rinci Gancang:

1. Wattage: 1200 Watt

2. tegangan: AC 85-265V, 50 / 60Hz

3. CE ROHS

4. harga pabrik

5. Ukuran: 370 * 210 * 60MM

6. Bahan Perumahan: Baking varnish Iron Iron and Tempered Glass

7. Jaminan: 2 taun,

8. Waktu hirup: 30000 jam

9. LED: 120pcs * 10w


Spésifikasi:

Name

1200w LED Grow Light

Model NO.

DXG-ZWD1200W(VEG/BLOOM)

Power

1200W

Actual power 215-220W 

Voltage

85-265V AC

Product size

370*210*60MM 

Frequency Range

50Hz-60Hz

LED Quanlity

120pcs*10w

Brightness ratio

VEG:630nm:26pcs 460nm:30pcs  6500k:2pcs  410nm:1pcs 730nm:1pcs
BLOOM:630nm:60pcs

Warranty

2 years

Installation height

1.2-1.5m 

Lamp Lifespan

30000 hours

Housing Materials

Baking varnish Iron Housing and Tempered Glass

per piece N.W/G.W

3.3KG/3.7 Kg (including Package)

Inner packing size

430*290*130mm

MEAS 

560*300*460mm

PCS/CTN

2PCS/CTN


Fitur:

● Deep penetrasi: Good penetrasi cahaya, tiasa nembus jero tutuwuhan
● Modular internal Build: Pinuh pinuh ku panangtayungan anu leres

● serbaguna: ari Daya aya dina batok 85 ~ 265V sareng internasional

● Manajemén Termal: Panyungsi Tombong tambaga tambaga Dijieunan gancang ngimpulkan panas sahingga ari éfék anu tiis, dissipation panas efisien

● Beurat torek: Beuki torek batan produk anu sami sareng pasaran, gampang pikeun nongkrong.

● Tutuwuhan: Cocog jeung frase vegetative sareng frase karembangan

Parentah Kaamanan

● PERHATOSAN - Ulah nyieun atawa ngarobah liang kabuka dina dipager atanapi wiring atawa komponén listrik

salila instalasi kit.

● PERHATOSAN - Pikeun ngahindarkeun karuksakan-ci atanapi digunakan tanaga, ulah kakeunaan wiring-na nepi ka seukeut tepi perumahan

atanapi surfaces seukeut lianna.

● PERHATOSAN - LED lampu hurung tiasa nyababkeun karuksakan panon lila-lila, ulah ningali langsung dina lampu pas hurung.

Paké gelas tamu sareng hampir lampu pikeun ngajaga panon anjeun.

● PERHATOSAN - Mangga tinggaleun putus sanggeus mayeng dianggo sapanjang unggal 8 jam.

PERHATIAN:

1.) Sateuacan ngawas kenca Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu Lampu-Baruan maca maca paréntah lengkep. Tetep dokumen ieu kanggo rujukan ka hareup.

2.) Pikeun ngahindarkeun kamungkinan shock listrik, pareumkeun catu daya dina kotak sekering atanapi circuit breaker sateuacan instalasi.

3.) Ulah leupaskeun, ngaleuwihan torque, atawa ngabalukarkeun dampak kana lampu nalika pamasangan, sabab ieu tiasa ngabalukarkeun karuksakan sareng batuan batal.

4.) Mangga pastikeun anjeun ngahindarkeun cai dina cahaya. Nalika di, mangga teu pencét atanapi nabrak lampu sakumaha ieu tiasa ngaruksak,

ngajaga lampu tina lebu sareng kokotor, bersih sareng kaen beueus lemes ngan, ulah make tindih kimia.


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan