Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu > 1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
  • 1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
  • 1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
  • 1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
  • 1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu
  • 1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu

1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu

    Harga hijian: USD 52.08 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-S120

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Suitable For Indoor Planting. Such As Fleshy, Dutch Plants,Etc

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 700W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Brightness Ratio: Full Spectrum

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Nominal Power: 1200W

Actual Power: 120-140W

Housing Materials: Baking Varnish Iron Housing And Tempered

Size: 310*210*60MMM

Installation Height: 0.3M/0.6M/0.9M/1.2M

Per Piece N.W/G.W: 2.03kg/2.72kg

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

1200W Full Spéktrum CE RoHS LED tumuwuh lampu

Spésifikasi:

Model NO. RYGH-S120

Nominal Power

1200W

Actual Power
120-140W

Voltage

AC 90-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

50000 Hours

Size

310*210*60MMM

Brightness ratio

Full Spectrum

LED Qty

120pcs,10W Dual Chip

Warranty

2 years

Installation height
0.3M/0.6M/0.9M/1.2M



Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.


led grow lighting



Fitur

- Desain lénsa optik sekundér canggih pikeun penetrasi
- Sistim perlindungan tina panas-panas pinter
- Produk dirancang pikeun standar UL
- Parantos bébas bising sareng sistem cai-cooling
- spéktrum jétu dibuktikeun ku profésional
- Sistim geser-to-lagu gancang kanggo ngagabungkeun dua alat ukur LED

led grow light




Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

led grow light



Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan