Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu > 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
  • 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
  • 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
  • 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
  • 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya
  • 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya

1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya

    Harga hijian: USD 530 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 10 Poé

Info dasar

Model No.:  RYGH-DF-7

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Blue and Violet

Input Voltage: 85V-265V

Power: 700W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Voltage: AC 85-305V

PF: 0.95

Color Tempreture: 2700-6500k

Brightness Ratio: Full Spectrum

CRI: 70Ra

Material: Iron Housing

Wattage: 1500w

Model: RYGH-DF-7

Size: 670*450*75mm

Name: 1500W LED Grow Light

Additional Info

bungkusan: 720 * 480 * 115MM, 1 PCS / CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Borongan 1500W Patén Dimmable Full Spéktrum COB LED tumuwuh cahaya kanggo Pabrik Pabrik


Katerangan:

Salila sababaraha dekade, pamekar indoor ngandelkeun sumber cahaya jieunan sapertos HID, High Sodium tekenan, sareng fluoresensi pikeun meniru sinar panonpoé dina lingkungan jero ruangan.

Naha dipaké pikeun Hydroponics Systems atanapi Aquaponics Systems, sumber cahaya ieu sadayana gaduh tingkat béda. Kiwari aya pamaén anyar dina game,

LEDs (Light-emitting Diodes), sarta téknologi éta téh sakitar sababaraha dekade, lolobana lampu lampu indikator panel wungkul, tapi ngan nembe anu LED kanggo dianggo

pikeun kagunaan cahaya inténsitas luhur sapertos anu tumuwuh dina jero ruangan.

Model NO. RYGH-DF-7

Nominal Power

1500W

Actual Power
640W

Voltage

AC 90-305V

Certificate

CE, RoHs,EMC,LVD

Life Time

50000 Hours

Size

670*450*75mm

Brightness ratio

Full Spectrum

LED Qty

7*90W+168*5W
COB90W-7PCS, 730NM-4PCS, 660NM -40PCS, 630NM -40PCS, 460NM-44PSC, 380NM-2PCS, 3100K-32PCS, 6500K-6PCS

Warranty

2 years

Covering Area
12/20/25㎡

Fitur

- Desain lénsa optik sekundér canggih pikeun penetrasi
- Sistim perlindungan tina panas-panas pinter
- Produk dirancang pikeun standar UL
- Parantos bébas bising sareng sistem cai-cooling
- spéktrum jétu dibuktikeun ku profésional
- Sistim geser-to-lagu gancang kanggo ngagabungkeun dua alat ukur LED

Data Sheet 1500W

Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

HTB1ZJPGXOjQBKNjSZFnq6y_DpXa3

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan