Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu > WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
  • WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
  • WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
  • WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
  • WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu
  • WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu

WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu

    Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: RYGH-DF-12

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Suitable For Indoor Planting

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: Glass

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, EMC, LVD

Nominal Power: 2500W

Actual Power: 1250W

Housing Materials: Iron

Size: 750*750*75MM

Brightness Ratio: Full Spectrum

Installation Height: 1.2-1.5m

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Per Piece N.W/G.W: 15.5kg/15.8kg

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

WiFi Gateway 2500W Dimmable COB LED Grow Lampu

• Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali.
• chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB chip, unggal dioda ngagaduhan Zenger anu ngajentélkeunana, dianggo hiji dioda LED, anu sanés masih tiasa dianggo. Sabaraha lila hirup nepi ka 50000 jam.
• Panjang gelombang spéktrum pinuh Blending warna saragam, diantarana bulao beureum sareng uv, ir, bodas, bodas, tiasa masihan lampu langkung kanggo tatangkalan.
• Alatum panas ngalir pelat + mérek pikeun ngabéréskeun kualitas luhur fans, ngabentarkeun panas efisien.
• Candak nyéréskeun catu daya anu terasing, langkung aman sareng gampang pikeun diropéa, kerja lami deui.

Spésifikasi:

Model RYGH-DF-12

Nominal Power

2500W

Actual Power
1250W

Voltage

AC85-265v

Housing Materials

 Iron 

Size

750*750*75MM

LED Qty

12*90W+273*5W
COB90W-12PCS, 730NM-8PCS, 660NM -62PCS, 630NM -68PCS, 460NM-70PCS, 380NM-4PCS, 3100K-52PCS, 6500K-9PCS

Installation height
1.2-1.5m

Brightness ratio

Full Spectrum

Accessories

steel wire hook 1pcs , plug cord  1pcs

Warranty

2 years

Application
Suitable for indoor planting

Lembar data:

Data sheet 2500w



Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan