Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu > Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu
Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu
Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu
Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu
  • Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu
  • Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu
  • Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu

Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu

    Harga hijian: USD 928.03 / Piece/Pieces
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces

Info dasar

Model No.:  RYGH-DF-12

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Suitable For Indoor Planting. Such As Fleshy, Dutch Plants,Etc

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 700W

Shape: Square

Warranty: 2 Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Nominal Power: 2500W

Actual Power: 1250W

Housing Materials: Iron

Size: 750*750*75MM

Brightness Ratio: Full Spectrum

Installation Height: 1.2-1.5m

Accessories: Steel Wire Hook 1pcs , Plug Cord 1pcs

Per Piece N.W/G.W: 5.5kg/5.8kg

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Patén Dimmable 2500W LED tumuwuh Lampu

• Wifi 3-kanal ngadalikeun warna, mata caang, hurungkeun / pareuman. Bisa ngadalikeun kelompok LED anu tiasa ditingali.
• chip Epistar 5w badag sareng sumber LED COB chip, unggal dioda ngagaduhan Zenger anu ngajentélkeunana, dianggo hiji dioda LED, anu sanés masih tiasa dianggo. Sabaraha lila hirup nepi ka 50000 jam.
• Panjang gelombang spéktrum pinuh Blending warna saragam, diantarana bulao beureum sareng uv, ir, bodas, bodas, tiasa masihan lampu langkung kanggo tatangkalan.
• Alatum panas ngalir pelat + mérek pikeun ngabéréskeun kualitas luhur fans, ngabentarkeun panas efisien.
• Candak nyéréskeun catu daya anu terasing, langkung aman sareng gampang pikeun diropéa, kerja lami deui.



Spésifikasi:

Model RYGH-DF-4

Nominal Power

885W

Actual Power
460W

Voltage

AC85-265v

Housing Materials

 Iron 

Size

470*450*75MM

LED Qty

660nm 26PCS,630NM24PCS,460NM 28PCS,3100K 20PCS,6500K 4PCS,380nm 1PCS,730nm 2PCS

Installation height
30/60/100cm

Brightness ratio

Full Spectrum

Accessories

steel wire hook 1pcs , plug cord  1pcs

Warranty

2 years

Covering Area
8/15/20㎡

Lambar tanggal:

led grow light 2500w

Aplikasi:
* Daging Buah sareng Sayuran
* Ngembang Kembang
* Pepelakan Husus Ngembang
* Daun jeung Ngembang Seeding

HTB1ZJPGXOjQBKNjSZFnq6y_DpXa3



Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Dimmable Tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan