Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu > Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light
Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light
Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light
  • Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light
  • Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light

Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light

    Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: W-PG01-B

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Shape: Square

Warranty: 1 Year, 3years, 1Years

Housing Material: PC Sheet

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Life Span: 50000 Hours, 30000 Hours

Material: Aluminum + Steel Glass, ABS Housing+Aluminum

Mounting Height: 8-10m

Certificate: CE ROHS IP65 IES ISO Standards, CE RoHS FCC

Charge Time: 7 Hours With Good Sunshine

Lumen: 8000-9000LM

Size: 1930*225*50mm, 25.7*10.8*37.6cm

Items: 80W Solar LED Street Light

Working Temparature: -30℃~+60℃, -10℃~+50℃

Dimension: Fully Extension Size: 25.7*10.8*37.6cm

Power: 8.5W, 10W

MOQ: 1PCS

Package: Gift Box Or Can Be Customized

Additional Info

bungkusan: 40X16X14 cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/month

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE ROHS IP65 IES ISO standards

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Produk anyar HOT jual beja dipingpin tabung sertipikasi CE RoHS FCC FDA LVD light light

Sistim berkembang Hydroponic warni 10W Ledip Smart Garden Plant Grow Lampu, Lampu LED Lampu anu kawilang anyar pikeun pamandangan anu ngembang, tapi saé-sarupaning anu kasohor dina sawatara warsih pamungkas kalayan pangabisana pikeun ngahasilkeun ngahasilkeun saheulaanan tetep keren sareng nganggo jumlah lumrah pikeun listrik.




20180529185537

Spésifikasi produk:


(1 ) Hydroponics, No kokotor, Teu aya mess, Parahona geulis, produk Unik, Lampu tutuwuhan Desktop

20180818_094914_000_conew1

( 2) 8.5W dina total Lampu LED sareng 3 modus:

1) Modeu Sampel Otomatis Ngepaskeun otomatis (hurung Bodas + Beureum + Bulao):

Dina mode ieu, cahaya bakal nyaluyukeun kacaangan sacara otomatis ngahubungan ka lingkungan luar. modeu ieu cocog pikeun tempat indoor anu teu aya cahaya, cahaya bodas bakal ngareueus cahaya pikeun pepelakan.

2) Lampu Tumuwuh Pepelakan (Beureum + Bulao hurung): Lampu beureum narékahan pengecambahan tatangkalan, nyumbang kana kembangan, buah buahan, anu maénkeun peran penting. Lampu biru nyumbang ka daun tutuwuhan sareng bobot pepelakan. Ahli penanaman nyarankeun mode ieu nalika tutuwuhan dina tahap pengecambahan.

(3) Lampu Lampu Lampu (Bodas): Lampu alami ngajaga panon anjeun

20180818_094914_001_conew1

(3) Léngkah Penanaman: Gampang melak, Anjeun teu kedah ngurus teuing, nyocokeun cocog pikeun jalma-jalma anu henteu ngagaduhan péngkolan.

20180818_094914_002_conew1

(4). Langkung seueur pamakéan

20180818_094914_003_conew1

(5) spésifikasi

20180818_094914_004_conew1



f3ac3f56b6bc4f29b4a7d3186703306b-0001



Datesheet

Model NO.W-PG01-B      
Voltage AC 110-240V 
Certificate CE/RoHS/FCC
Size 25.7*10.8*37.6cm
Life Time 50000 Hours
Material
ABS 
LED Source
3030 LED
IP Rate
IP22
Working TEMP( ℃ )
-10~+50
CCT Neutral White 5000K
Warranty 1Years

Welcome to contact us to know more details of LED Lights.LED grow Light,LED tube Light,LED Flood Light,etc.



Paling kami:




Produc tion jeung bungkusan:

ngarah tumuwuh cahaya










Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan