Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu > Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
  • Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
  • Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
  • Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
  • Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman
  • Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman

Panas Sambungan Beureum Biru Bodas Warna 10W LED Ngarobah Lampu kanggo Smart Taman

    Harga hijian: USD 20.5 - 25.5 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: L/C,T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF,FCA,CPT
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: W-PG01-B

Delivery Time: Sample Order 3-5 Days, Order 5-15 Days

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V

Power: 9W

Shape: Square

Warranty: 1 Year, 1 Years Warranty

Housing Material: PVC

Life: 30000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, CCC, FCC, SAA, PSE, EMC, LVD

Item: 10W LED Table Grow Light

Nominal Power: 10W

Actual Power: 8.5W

Wave Length: White 5000K, Red 660nm, Blue 460nm

Size: 25.7*10.8*37.6cm

Beam Angle: 90 Degrees

MOQ: 1 PCS (10W LED Table Grow Light)

LED Type: SMD 5730

Additional Info

bungkusan: Kosong CTN, atanapi ngaropéa CTN

kakuwatan keur ngasilkeun: 100,000PCS/month

merek: RYGH

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Sertipikat: CE, RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: SHEKOU,YANTIAN,SHENZHEN

Panjelasan Produk

Warna sistim berkembang Hydroponic

Katerangan:

Sistim berkembang Hydroponic warni 10W Ledip Smart Garden Plant Grow Lampu, Lampu LED Lampu anu kawilang anyar pikeun pamandangan anu ngembang, tapi saé-sarupaning anu kasohor dina sawatara warsih pamungkas kalayan pangabisana pikeun ngahasilkeun ngahasilkeun saheulaanan tetep keren sareng nganggo jumlah lumrah pikeun listrik.

20180529185537_conew1

Lembar data:

Specifications
Model No.  W-PG01-B
Nominal Wattage 10W
Actual Wattage 8.5W
Input Voltage AC 85-265V
Light Color Red+Bule+IR+UV
Luminance

Full Lighting>75LM;White Only>90LM;Red & Blue Light>20LM

LED wavelength  400-840nm
Size 25.7*10.8*37.6cm
LED Source High Power LED 
Driver Constant Current Driver
PF >0.95
CRI 75Ra
Operating Temperature (- 40 ~ + 65 ) Degrees Celsius
Material ABS Housing+Aluminum Light Pole
Life Time 20000Hr
Warranty 1 years 
Certificates CE ROHS FCC PSE
Packing Size L76*W40*H27.5CM 10PCS/CTN 13KG
Application Fruit and Vegetable, Flowers ,Special Crops, Leafy , Fruit ,Seedling
MOQ 1 PCS


Spésifikasi Produk :

( 1) Hydroponics, Teu aya kokotor, Teu aya mess, Parahira geulis, Produk Unik, Lampu tutuwuhan Desktop

20180818_094914_000_conew1

(2) 8.5W dina total Lampu LED sareng 3 modus:

1) Modeu Sampel Otomatis Ngepaskeun otomatis (hurung Bodas + Beureum + Bulao):

Dina mode ieu, cahaya bakal nyaluyukeun kacaangan sacara otomatis ngahubungan ka lingkungan luar. modeu ieu cocog pikeun tempat indoor anu teu aya cahaya, cahaya bodas bakal ngareueus cahaya pikeun pepelakan.

2) Lampu Tumuwuh Pepelakan (Beureum + Bulao hurung): Lampu beureum narékahan pengecambahan tatangkalan, nyumbang kana kembangan, buah buahan, anu maénkeun peran penting. Lampu biru nyumbang ka daun tutuwuhan sareng bobot pepelakan. Ahli penanaman nyarankeun mode ieu nalika tutuwuhan dina tahap pengecambahan.

(3) Lampu Lampu Lampu (Bodas): Lampu alami ngajaga panon anjeun

20180818_094914_001_conew1

(3) Léngkah Penanaman: Gampang melak, Anjeun teu kedah ngurus teuing, nyocokeun cocog pikeun jalma-jalma anu henteu ngagaduhan péngkolan.

20180818_094914_002_conew1

(4). Langkung seueur pamakéan

20180818_094914_003_conew1

(5) spésifikasi

20180818_094914_004_conew1

Model NO. W-PG01-B 
Material ABS
Light source SMD 
Control mode  Manual/Auto
Size 257*108*376mm
LED Bulb quantity 17
Product usage Plant Growth Light /Reading light
Light Color White/Red/Blue
Power Supply AC 100-240V            DC 16V 1A
Item Name grow light


Produksi:

20180818_094914_007_conew1

20180818_094914_008_conew1


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan