Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu > Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu
Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu
Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu
Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu
  • Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu
  • Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu
  • Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu

Warna sistim Hydroponic warni Smart Garden Plant Grow Light Desk Desk LED Lampu

    Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 1 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 15 Poé

Info dasar

Model No.: W-PG01-B

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling

IP Rating: IP44, IP20

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 110V

Power: 9W

Shape: Square

Warranty: 1 Year

Housing Material: PC Sheet

Life: 50000h

LED Chips: Epistar

Certification: CE, RoHS, UL, CCC, GS, CSA, Energy Star, FCC, SAA, C-tick, NOM, PSE, GOST, EMC, LVD, KEMA, IMQ

Voltage: AC 110-200V

Color Tempreture: Neutral White 5000K

Wattage: 8.5W

Material: ABS Housing+Aluminum

Model: W-PG01-B

Name: Grow Light

LED Chip: 0.5W (SMD5730)

Size: 25.7*10.8*37.6cm

Packing Size: 40X16X14 Cm

Additional Info

bungkusan: 40X16X14 cm

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

kandaraan: Ocean,Land,Air

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Sertipikat: CE RoHS

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen

Panjelasan Produk

Taman Intan Berkar Hydroponic kalayan Lampu Peket Pekembangan Lampu Tutuwuhan Rohangan

( 1) Hydroponics, Teu aya kokotor, Teu aya mess, Parahira geulis, Produk Unik, Lampu tutuwuhan Desktop



20180818_094914_000


(2) 8.5W dina total Lampu LED sareng 3 modus:

1) Modeu Sampel Ngepaskeun Otomatis (modeu Bodas + Beureum + Biru +): Dina mode ieu, lampu bakal diluyukeun caang sacara otomatis aya sareng lingkungan luar. modeu ieu cocog pikeun tempat indoor anu teu aya cahaya, cahaya bodas bakal ngareueus cahaya pikeun pepelakan.

2) Lampu Tumuwuh Pepelakan (Beureum + Bulao hurung): Lampu beureum narékahan pengecambahan tatangkalan, nyumbang kana kembangan, buah buahan, anu maénkeun peran penting. Lampu biru nyumbang ka daun tutuwuhan sareng bobot pepelakan. Ahli penanaman nyarankeun mode ieu nalika tutuwuhan dina tahap pengecambahan.

(3) Lampu Lampu Lampu (Bodas): Lampu alami ngajaga panon anjeun

20180818_094914_001


(3) Léngkah Penanaman: Gampang melak, Anjeun teu kedah ngurus teuing, nyocokeun cocog pikeun jalma-jalma anu henteu ngagaduhan péngkolan.


20180818_094914_002

(4). Langkung seueur pamakéan

20180818_094914_003

(5) spésifikasi

20180818_094914_004



Spésifikasi:

Model NO.W-PG01-B       

Wattage

8.5W

Color Temperature
Neutral White 5000K

Voltage

AC 11.-200V

Certificate

CE\ROHS\FCC

Life Time

50000 Hours

Size

25.7*10.8*37.6cm

Working Temperature(℃):

-10 - 50


Input Voltage(V):

AC100-240V


Warranty

1 years

Description:

Indoor Hydroponic Growing Systems



Tentang Kami:

Wangunan pabrikna legana lega saloba 1500 méter .

Dilengkepan produksi canggih. fasilitas sareng garis produksi pipah LED , par l amp, sorotan jeung cahaya outdoor.

Gumantung kana kualitas salamet, inovasi pikeun berkembang. Tujuan ka "customer munggaran, kualitas munggaran, reputasi munggaran, layanan mimiti". Unremittingly narékahan pikeun janten perusahaan LED paling profésional kalayan proaktif sareng inovasi, dumasar kaunggulan tur Perbaikan tina prinsip karya.

riyueguanghua01

riyueguanghua02

riyueguanghua03


FAQ:

Q1: Naon jaminan cahaya anjeun?

A1: Kanggo lampu, kami gaduh jaminan 3 taun , aya sababaraha jaminan produk 5 taun .

Q2: Kumaha anjeun mastikeun kualitasna?
A2: Kami nampi tilu prosés QC : 1. Pikeun bahan baku; 2. Salila satengah produksi; 3.Final QC nguji hiji-hiji sanggeus sepuh 12 jam .

Q3: Kumaha do upami masalah kualitas dina sisi anjeun dina waktos ngajamin?
A3: Kahiji, candak gambar atanapi pidéo buktina sareng kirimkeun ka kami. Kami baris ngagantikeun anjeun langkung haratis.

Q4: OEM OR ODM ditarima?
A4: Leres, kami tiasa ngalakukeun OEM & ODM, logo dina cahaya atanapi paket duanana aya.

Q5: Sabaraha dintenna bakal réngsé sampel? Kumaha kumaha produksi masal?
A5: Umumna 5-7 hrs pikeun nyieun sampel. Waktu anjog produksi massa bakal gumantung kana kuantitas.

Q6: Naon jaminan perdagangan anjeun?
A6: panangtayungan kualitas produk 100%
Produk 100% on panyalindungan waktos kiriman
Perlindungan pamayaran 100% kanggo jumlah katutupan anjeun


Hubungi urang kanggo leuwih rinci ngeunaan harga, pengiriman barang sareng diskon langkung!

Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan