Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu > 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu
  • 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu
  • 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu
  • 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu

2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu

    Harga hijian: USD 20.5 - 25.5 / Piece/Pieces
    Type pamayaran: T/T,Paypal,Western Union
    Incoterm: FOB,CFR,CIF
    Mnt. pesenan: 10 Piece/Pieces
    Waktos pangiriman: 7 Poé

Info dasar

Model No.: W-PG01-B(W-PG01-Y)

Application: Fruit and Vegetable, Flowers, Special Crops, Leafy, Fruit, Seedling, Plants

Emitting Color: Red and Blue

Input Voltage: 85V-265V, AC100-240V

Power: 9W

Warranty: 1 Year

Life: 50000h

Certification: CE, RoHS, FCC

Led: SMD5730 17PCS

Beam Angle: 90 Degree

MOQ: 1 PCS

Fully Extension Size: 25.7*10.8*37.6cm

Item: LED Grow Light

Certifications: Ce\RoHS\FCC

Control Mode: Manual/Auto

CRI: 80Ra

Shape: Square

Additional Info

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

kakuwatan keur ngasilkeun: 50000pcs/Quarter

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

kandaraan: Ocean,Air,Express

Tempat Asal: Shenzhen

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Sertipikat: CE/RoHS/FCC

Kode HS: 9405409000

palabuhan: Shenzhen Port,Shekou Port,Yantian Port

Panjelasan Produk

Panjelasan Produk
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu

Panjelasan Produk

Model NO.W-PG01-B
Wattage 8.5 W
Voltage AC100-240V 
Certificate CE ROHS FCC
Luminance Full Lighting>=75LM;White Only>=90LM;Red & Blue Light>=20LM;
Power Factor >0.95
Life Time 50000hours
Size 25.7*10.8*37.6cm
Material ABS Housing+Aluminum Light Pole,the whole lamp with CE\ROHS\FCC
Led SMD5730  17PCS
Color Temperature 5000K
Beam Angle 90°
Warranty 1 years 
Packing size 40X16X14 cm   
Single gross weight: 1.3 KG
Driver Constant Current Non-Isolated Driver / Isolated Driver AC85-305V 

Rinci produk :

led grow light


Tilu mode pikeun pilihan:

(1) Mode Intelligent otomatis sacara otomatis penanaman (Bodas + Beureum + Bulao hurung): Dina mode ieu, lampu bakal
nyaluyukeun kacaangan otomatis dina hubungan lingkungan éksternal. mode ieu cocog pikeun indoor
tempat di mana teu aya lampu, lampu bodas bakal ngeusian cahaya kanggo pepelakan.


(2) Tutuwuhan Lampu Tumuwuh (Beureum + Bulao hurung): Lampu beureum ngamajukeun pengecambahan tangkal, nyumbang kana
kembangan, buahan, anu maénkeun peran anu penting. Lampu biru nyumbang ka daun tutuwuhan sareng bobot pepelakan.
Ahli penanaman nyarankeun mode ieu nalika tutuwuhan dina tahap pengecambahan.


(3) Lampu Lampu Lampu (Bodas): Lampu alami ngajaga panon anjeun.

led grow light
led grow light


Ngagunakeun hambalan:

led grow light



led grow light

Aplikasi:

led grow light

Ukuran Produk:

led grow lighting


Produc tion jeung bungkusan:

led grow light


Categories produk : LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu

Email pikeun supplier ieu
  • Mr. Hugh Hu
  • pesen anjeun kudu jadi antara 20-8000 karakter

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan