Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > LED Plant tumuwuh Lampu > LED Desktop tumuwuh Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Desktop tumuwuh Lampu

Kategori produk tina LED Desktop tumuwuh Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Desktop Led tumuwuh Lampu, Lampu tumuwuh Table cahaya suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Ngembang Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
Desain anyar 8.5W LED Table Grow Lamp Reading

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 10pcs / ctn, ukuranana karton: L76 * W40 * H27.5CM, Kanggo lampu anu tunggal sareng bungkusan batin, beurat: 1200g, ukuran pak: L38.5 * W15 * H12.5CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Desain anyar 8.5W LED Table Grow Lamp Reading Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the supplemental light...
Full Spéktrum LED Table Tumuwuh Lampu kanggo Room

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 10pcs / ctn, ukuranana karton: L76 * W40 * H27.5CM, Kanggo lampu anu tunggal sareng bungkusan batin, beurat: 1200g, ukuran pak: L38.5 * W15 * H12.5CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Full Spéktrum LED Table Tumuwuh Lampu kanggo Room Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the supplemental...
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 20.5 - 25.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.5 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 25.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu Panjelasan Produk Model NO.W-PG01-B Wattage 8.5 W Voltage AC100-240V Certificate CE ROHS FCC Luminance Full Lighting>=75LM;White Only>=90LM;Red & Blue Light>=20LM; Power Factor...

Cina LED Desktop tumuwuh Lampu suppliers

LED Desktop tumuwuh Lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina LED Desktop tumuwuh Lampu, kami produsén profésional ti Desktop Led tumuwuh Lampu,Lampu tumuwuh Table cahaya,Lampu Ngembang Lampu,Lampu Table tumuwuh Lampu,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas LED Desktop tumuwuh Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di LED Desktop tumuwuh Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Desktop Led tumuwuh Lampu,Lampu tumuwuh Table cahaya,Lampu Ngembang Lampu,Lampu Table tumuwuh Lampu,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan LED Desktop tumuwuh Lampu!
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan