Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > produk > Tuwuh Lampu LED > LED Desktop tumuwuh Lampu
Service online
Hugh Hu

Mr. Hugh Hu

Kantunkeun pesen
ngahubungan Kiwari

LED Desktop tumuwuh Lampu

Kategori produk tina LED Desktop tumuwuh Lampu, kami pabrik husus ti Cina, Desktop Led tumuwuh Lampu, Lampu tumuwuh Table cahaya suppliers / pabrik, borongan produk kualitas luhur tina Lampu Ngembang Lampu R & D jeung manufaktur, urang boga sampurna sanggeus-jualan jasa jeung rojongan teknis. Kasampak maju ka koperasi anjeun!
20W Padet Kayu Cahaya Tuwuh Lampu LED

Harga hijian: USD 34 - 42.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
11 Piece/Pieces USD 34 / Piece/Pieces
2 Piece/Pieces USD 42.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

20W Padet Kayu Cahaya Tuwuh Lampu LED Katerangan: 1.Kuat kakuatan 20W 2. Bentuk Kayu Leutik Kayu Leutik, penampilan sederhana sareng asri, haneut, warna pastoral pisan Tanaman 3.Intelligent: Saatos kakuatan sareng hurung, alat otomatis dipasang...
Modél swasta UFO bentuk calakan penanaman LED Tumuwuh Cahaya

Harga hijian: USD 44.57 - 54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
11 Piece/Pieces USD 44.57 / Piece/Pieces
2 Piece/Pieces USD 54 / Piece/Pieces

merek: RYGH Tech

bungkusan: CTN kosong, atanapi ngaropéa CTN

Kamampuhan suplai: 5-7 days for sample, 5-15 days for mass order

Modél swasta UFO bentuk calakan penanaman LED Tumuwuh Cahaya Katerangan: Modél swasta bentuk UFO Pribadi menanam Lampu LED Tumuwuh Cahaya, produk swasta dipatenkeun, bentuk UFO, sci-fi; 2. Tanaman calakan, Pilihan modus, saluyu sareng hambalan...
Méja LED 16W Galuh lampu sareng adaptor

Harga hijian: USD 32 - 42.57 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
301 Piece/Pieces USD 32 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 33 / Piece/Pieces
11 Piece/Pieces USD 34 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 42.57 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: L57.7 * W43.5 * H57.7CM, 8 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Méja LED 16W Galuh lampu sareng adaptor Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan. Naha...
Méja dipimpin 20W tanaga lampu kanggo dianggo bumi

Harga hijian: USD 42.57 - 54 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
301 Piece/Pieces USD 42.57 / Piece/Pieces
101 Piece/Pieces USD 43.57 / Piece/Pieces
11 Piece/Pieces USD 44.57 / Piece/Pieces
1 Piece/Pieces USD 54 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM sayogi

bungkusan: L54.5 × W45.5 × H47CM, 4 PCS / CTN

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Méja dipimpin 20W tanaga lampu kanggo dianggo bumi Katerangan: Mangtaun-taun, paningkatan jero ruangan parantos ngandelkeun sumber cahya buatan sapertos HID, Sodium Tinggi, sareng Fluorescent pikeun meniru sinar panonpoé di lingkungan jero ruangan....
2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu

Harga hijian: USD 20.5 - 25.5 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.5 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.5 / Piece/Pieces
10 Piece/Pieces USD 25.5 / Piece/Pieces

merek: RYGH, ODM atanapi OEM Sadia

bungkusan: Busa + Kartu Paper, Exportkspor Standar

Kamampuhan suplai: 50000pcs/Quarter

Panjelasan Produk 2018 Anyar Produk LED Table Tumuwuh lampu Panjelasan Produk Model NO.W-PG01-B Wattage 8.5 W Voltage AC100-240V Certificate CE ROHS FCC Luminance Full Lighting>=75LM;White Only>=90LM;Red & Blue Light>=20LM; Power Factor...
Desain anyar 8.5W LED Table Grow Lamp Reading

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 10pcs / ctn, ukuranana karton: L76 * W40 * H27.5CM, Kanggo lampu anu tunggal sareng bungkusan batin, beurat: 1200g, ukuran pak: L38.5 * W15 * H12.5CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Desain anyar 8.5W LED Table Grow Lamp Reading Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the supplemental light...
Full Spéktrum LED Table Tumuwuh Lampu kanggo Room

Harga hijian: USD 20.85 - 25.85 / Piece/Pieces

Min.Order Harga hijian
500 Piece/Pieces USD 20.85 / Piece/Pieces
100 Piece/Pieces USD 23.85 / Piece/Pieces
5 Piece/Pieces USD 25.85 / Piece/Pieces

merek: RYGH, OEM atanapi ODM aya

bungkusan: 10pcs / ctn, ukuranana karton: L76 * W40 * H27.5CM, Kanggo lampu anu tunggal sareng bungkusan batin, beurat: 1200g, ukuran pak: L38.5 * W15 * H12.5CM

Kamampuhan suplai: 50000pcs/month

Full Spéktrum LED Table Tumuwuh Lampu kanggo Room Description: This LED grow light is designed to speed up the growth rate of plants at all growth stages including seedling, vegetative, and flowering vegetative stages by providing the supplemental...

Cina LED Desktop tumuwuh Lampu suppliers

LED Desktop tumuwuh Lampu
Di dieu anjeun bisa manggihan nu produk nu patali dina LED Desktop tumuwuh Lampu, kami produsén profésional ti Desktop Led tumuwuh Lampu,Lampu tumuwuh Table cahaya,Lampu Ngembang Lampu,Lampu Table tumuwuh Lampu,,. Urang fokus kana produk export ngembangkeun, produksi jeung jualan internasional. Kami geus ningkat prosés kadali kualitas LED Desktop tumuwuh Lampu pikeun mastikeun unggal produk export mumpuni.
Lamun hayang nyaho leuwih jauh ngeunaan produk di LED Desktop tumuwuh Lampu, mangga klik rinci produk pikeun nempo parameter, model, gambar, harga sareng inpo sejenna ngeunaan Desktop Led tumuwuh Lampu,Lampu tumuwuh Table cahaya,Lampu Ngembang Lampu,Lampu Table tumuwuh Lampu,,.
Naon anjeun grup atawa individu, urang bakal ngalakukeun pangalusna kami nyadiakeun maneh dipilampah akurat tur komprehensif ngeunaan LED Desktop tumuwuh Lampu!
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan