Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited mangrupikeun produsén Lampu LED profésional. Urang téh perusahaan hi-tech anu parantos mendesin pikeun nalungtik, mendesain, manufaktur sareng ngekspor Produk LED. Kalayan bakat mumpuni, teknologi tinggi na dana anu loba pisan, urang seueur kantor sareng dahan di kalolobaan dayeuh Cina., Sahingga kami tiasa nawiskeun jasa gancang tur sampurna ka klien kami. Cahaya lampu LED anu aya abu hurung, lampu lampu LED, lampu siling LED, hurung lampu banda LED, lampu banjan LED, lampu lampu LED, paya listrik LED, jsb. Perusahaan urang boga teknisi profésional kualitas luhur sareng canggih produksi pamenta modern.: Mesin SMT, mesin mendakan suntik, mesin COB, hungku kemeranan hawa luhur, mesin méja (titik-by-point brightness debug) mesin gelo ngabalikeun sareng sababaraha mesin gelombang gelombang, jalur PCBA, jalur produksi bungkusan otomatis sareng 1000sqm nguji nangtung nangtung. Nerapkeun pinuh kaserang manajemén kualitas ISO9001-2000 lengkep, sareng narékahan sangkan unggal potongan Mintonkeun LED, papan unit LED, modul sareng pencahayaan anu paling saé. Produk urang tos lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS sareng sértipikasi nu patali séjénna. Sakabéh produk anu ditalungtik sarta dikembangkeun ku RIYUEGUANGHUA geus ngahontal tingkat maju dina pasar internasional. Gumantung kaunggulan tina rugbi strategis ti perusahaan, perusahaan domestik sareng luar nagri, RIYUEGUANGHUA geus ngembangkeun jadi perusahaan modéren abad-cross anu leres kalayan babagi sumberdaya, divisi & kerjasama, aya kasempetan anu lawanna sareng kinerja kinerja.

Jenis usaha : Manufacturer , Distributor/Wholesaler , Trade Company

Range produk : Bulb & Lamp , LED Interior Lighting , LED Outdoor Lighting

Produk / Service : LED pipah Lampu , LED Lampu Banjir , LED High Bay Lampu , LED Street Lampu , LED Torowongan Lampu , LED Grow Lampu

total karyawan : 5~50

Ibu (Million AS $) : 500,000RMB

taun Didirikeun : 2013

Sertipikat : CE , EMC , RoHS

Alamat parusahaan : 6/F, Xinshidai Gongrong C1, Waihuan Road NO. 2, Shilongzai Community, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW,FCA

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram

Rata Time Diterangkeun : Peak season lead time:Within 15 workday
Off season lead time :Within 15 workday

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 91% - 100%

Pasar utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Nearest Port : Yantian, Shekou

Impor & Ékspor Mode: Exportation via agénsi

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :10

No of QC Staf :5 -10 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

pabrik lokasi :6/F, Xinshidai Gongrong C1, Waihuan Road NO. 2, Shilongzai Community, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China 518108

moreMain Produk
Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan