Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Home > Tentang Kami
Tentang Kami
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Téhnologi Co, Limited nyaéta produsén Lampu LED profésional. Kami mangrupikeun perusahaan téknologi hijian anu khusus dina nganalisa, ngarancang, manufaktur sareng ékspor Produk LED. Kalayan bakat anu berkualitas, téknologi tinggi sareng dana anu seueur, urang ngagaduhan seueur kantor sareng cabang di kalolobaan kota di China. Ku kituna urang tiasa nawiskeun jasa anu gancang sareng sampurna pikeun para nasabah. Lampu LED kami kaasup dipimpin cahaya, lampu tabung LED, lampu siling LED, lampu bay LED tinggi, lampu banjir LED, lampu jalan LED, pasokan listrik, sareng sajabana. Perusahaan kami ngagaduhan téknologi téknologi kualitas tinggi sareng alat produksi modern canggih. Mesin SMT, Mesin cetakan suntikan, mesin COB, tungku sepuh suhu tinggi, mesin méja (tebih-demi-titik caang debug) mesin pematerinan sareng sababaraha mesin pematerasan gelombang, garis PCBA, jalur produksi otomatis bungkusan sareng 1000sqm nangtung téstél nguji nangtung. Sapinuhna nerapkeun kasepakatan manajemén kualitas ISO9001-2000, sareng narékahan pikeun ngadamel unggal potongan LED, papan unit LED, modul sareng cahaya anu pangsaéna. Produk urang parantos lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS sareng sertifikasi anu aya hubunganana. Sadaya produk anu ditaliti sareng dikembangkeun ku RIYUEGUANGHUA parantos ngahontal tingkat canggih di pasar internasional. Ngandelkeun kaunggulan union strategis perusahaan, perusahaan domestik sareng luar negeri, RIYUEGUANGHUA parantos ngembangkeun kana perusahaan modern anu salib nganggo panjelasan sumber, pamisah & kerjasama, kaunggulan pelengkap sareng operasi kinerja tinggi.

Jenis usaha : Manufacturer , Distributor/Wholesaler , Trade Company

Range produk : Bulb & Lamp , LED Interior Lighting , LED Outdoor Lighting

Produk / Service : Tube Lampu LED , Lampu Lampu LED , Lampu Bay Lampu LED , Lampu Street LED , Terowong Lampu LED , Tuwuh Lampu LED

total karyawan : 5~50

Ibu (Million AS $) : 500,000RMB

taun Didirikeun : 2013

Sertipikat : CE , EMC , RoHS

Alamat parusahaan : 6/F, Xinshidai Gongrong C1, Waihuan Road NO. 2, Shilongzai Community, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, Guangdong, China

moreCompany Capacity
Kamampuh dagang

Émbaran dagang

Incoterm : FOB,CFR,CIF,EXW,FCA

Terms of Payment : L/C,T/T,D/P,Paypal,Money Gram

Peak season lead time:Within 15 workday

Off season lead time :Within 15 workday

Penjualan taunan Jilid (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Meuli Jilid taunan (Million AS $) : US$1 Million - US$2.5 Million

Émbaran ékspor

ékspor Perséntase : 91% - 100%

Pasar utama : Africa , Americas , Asia , Caribbean , East Europe , Europe , Middle East , North Europe , Oceania , Other Markets , West Europe , Worldwide

Nearest Port : Yantian, Shekou

Impor & Ékspor Mode: Exportation via agénsi

Kamampuh produksi

No of Galur Produksi :10

No of QC Staf :5 -10 People

Layanan OEM disadiakeun :yes

Pabrik Ukuran (Sq.meters) :1,000-3,000 square meters

pabrik lokasi :6/F, Xinshidai Gongrong C1, Waihuan Road NO. 2, Shilongzai Community, Shiyan Street, Baoan District, Shenzhen, China 518108

moreMain Produk
Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan