Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited mangrupikeun produsén Lampu LED profésional. Urang téh perusahaan hi-tech anu parantos mendesin pikeun nalungtik, mendesain, manufaktur sareng ngekspor Produk LED. Kalayan bakat mumpuni, teknologi tinggi na dana anu loba pisan, urang seueur kantor sareng dahan di kalolobaan dayeuh Cina., Sahingga kami tiasa nawiskeun jasa gancang tur sampurna ka klien kami. Cahaya lampu LED anu aya abu hurung, lampu lampu LED, lampu siling LED, hurung lampu banda LED, lampu banjan LED, lampu lampu LED, paya listrik LED, jsb. Perusahaan urang boga teknisi profésional kualitas luhur sareng canggih produksi pamenta modern.: Mesin SMT, mesin mendakan suntik, mesin COB, hungku kemeranan hawa luhur, mesin méja (titik-by-point brightness debug) mesin gelo ngabalikeun sareng sababaraha mesin gelombang gelombang, jalur PCBA, jalur produksi bungkusan otomatis sareng 1000sqm nguji nangtung nangtung. Nerapkeun pinuh kaserang manajemén kualitas ISO9001-2000 lengkep, sareng narékahan sangkan unggal potongan Mintonkeun LED, papan unit LED, modul sareng pencahayaan anu paling saé. Produk urang tos lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS sareng sértipikasi nu patali séjénna. Sakabéh produk anu ditalungtik sarta dikembangkeun ku RIYUEGUANGHUA geus ngahontal tingkat maju dina pasar internasional. Gumantung kaunggulan tina rugbi strategis ti perusahaan, perusahaan domestik sareng luar nagri, RIYUEGUANGHUA geus ngembangkeun jadi perusahaan modéren abad-cross anu leres kalayan babagi sumberdaya, divisi & kerjasama, aya kasempetan anu lawanna sareng kinerja kinerja.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited mangrupikeun produsén Lampu LED profésional. Urang téh perusahaan hi-tech anu parantos mendesin pikeun nalungtik, mendesain, manufaktur sareng ngekspor Produk LED. Kalayan bakat mumpuni, teknologi tinggi na dana anu loba pisan, urang seueur kantor sareng dahan di kalolobaan dayeuh Cina., Sahingga kami tiasa nawiskeun jasa gancang tur sampurna ka klien kami. Cahaya lampu LED anu aya abu hurung, lampu lampu LED, lampu siling LED, hurung lampu banda LED, lampu banjan LED, lampu lampu LED, paya listrik LED, jsb. Perusahaan urang boga teknisi profésional kualitas luhur sareng canggih produksi pamenta modern.: Mesin SMT, mesin mendakan suntik, mesin COB, hungku kemeranan hawa luhur, mesin méja (titik-by-point brightness debug) mesin gelo ngabalikeun sareng sababaraha mesin gelombang gelombang, jalur PCBA, jalur produksi bungkusan otomatis sareng 1000sqm nguji nangtung nangtung. Nerapkeun pinuh kaserang manajemén kualitas ISO9001-2000 lengkep, sareng narékahan sangkan unggal potongan Mintonkeun LED, papan unit LED, modul sareng pencahayaan anu paling saé. Produk urang tos lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS sareng sértipikasi nu patali séjénna. Sakabéh produk anu ditalungtik sarta dikembangkeun ku RIYUEGUANGHUA geus ngahontal tingkat maju dina pasar internasional. Gumantung kaunggulan tina rugbi strategis ti perusahaan, perusahaan domestik sareng luar nagri, RIYUEGUANGHUA geus ngembangkeun jadi perusahaan modéren abad-cross anu leres kalayan babagi sumberdaya, divisi & kerjasama, aya kasempetan anu lawanna sareng kinerja kinerja.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan