Komunikasi sareng Supplier? nu nyadiakeun
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Naon anu tiasa abdi lakukeun pikeun anjeun?
ngobrol Kiwari kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 email:info@ledlightinside.com
Produk Artikel
Tentang Kami
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Téhnologi Co, Limited nyaéta produsén Lampu LED profésional. Kami mangrupikeun perusahaan téknologi hijian anu khusus dina nganalisa, ngarancang, manufaktur sareng ékspor Produk LED. Kalayan bakat anu berkualitas, téknologi tinggi sareng dana anu seueur, urang ngagaduhan seueur kantor sareng cabang di kalolobaan kota di China. Ku kituna urang tiasa nawiskeun jasa anu gancang sareng sampurna pikeun para nasabah. Lampu LED kami kaasup dipimpin cahaya, lampu tabung LED, lampu siling LED, lampu bay LED tinggi, lampu banjir LED, lampu jalan LED, pasokan listrik, sareng sajabana. Perusahaan kami ngagaduhan téknologi téknologi kualitas tinggi sareng alat produksi modern canggih. Mesin SMT, Mesin cetakan suntikan, mesin COB, tungku sepuh suhu tinggi, mesin méja (tebih-demi-titik caang debug) mesin pematerinan sareng sababaraha mesin pematerasan gelombang, garis PCBA, jalur produksi otomatis bungkusan sareng 1000sqm nangtung téstél nguji nangtung. Sapinuhna nerapkeun kasepakatan manajemén kualitas ISO9001-2000, sareng narékahan pikeun ngadamel unggal potongan LED, papan unit LED, modul sareng cahaya anu pangsaéna. Produk urang parantos lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS sareng sertifikasi anu aya hubunganana. Sadaya produk anu ditaliti sareng dikembangkeun ku RIYUEGUANGHUA parantos ngahontal tingkat canggih di pasar internasional. Ngandelkeun kaunggulan union strategis perusahaan, perusahaan domestik sareng luar negeri, RIYUEGUANGHUA parantos ngembangkeun kana perusahaan modern anu salib nganggo panjelasan sumber, pamisah & kerjasama, kaunggulan pelengkap sareng operasi kinerja tinggi.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Tentang Kami
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Téhnologi Co, Limited nyaéta produsén Lampu LED profésional. Kami mangrupikeun perusahaan téknologi hijian anu khusus dina nganalisa, ngarancang, manufaktur sareng ékspor Produk LED. Kalayan bakat anu berkualitas, téknologi tinggi sareng dana anu seueur, urang ngagaduhan seueur kantor sareng cabang di kalolobaan kota di China. Ku kituna urang tiasa nawiskeun jasa anu gancang sareng sampurna pikeun para nasabah. Lampu LED kami kaasup dipimpin cahaya, lampu tabung LED, lampu siling LED, lampu bay LED tinggi, lampu banjir LED, lampu jalan LED, pasokan listrik, sareng sajabana. Perusahaan kami ngagaduhan téknologi téknologi kualitas tinggi sareng alat produksi modern canggih. Mesin SMT, Mesin cetakan suntikan, mesin COB, tungku sepuh suhu tinggi, mesin méja (tebih-demi-titik caang debug) mesin pematerinan sareng sababaraha mesin pematerasan gelombang, garis PCBA, jalur produksi otomatis bungkusan sareng 1000sqm nangtung téstél nguji nangtung. Sapinuhna nerapkeun kasepakatan manajemén kualitas ISO9001-2000, sareng narékahan pikeun ngadamel unggal potongan LED, papan unit LED, modul sareng cahaya anu pangsaéna. Produk urang parantos lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS sareng sertifikasi anu aya hubunganana. Sadaya produk anu ditaliti sareng dikembangkeun ku RIYUEGUANGHUA parantos ngahontal tingkat canggih di pasar internasional. Ngandelkeun kaunggulan union strategis perusahaan, perusahaan domestik sareng luar negeri, RIYUEGUANGHUA parantos ngembangkeun kana perusahaan modern anu salib nganggo panjelasan sumber, pamisah & kerjasama, kaunggulan pelengkap sareng operasi kinerja tinggi.
Témbongkeun TAMBIH DEUI Didatangan Kilang kitu abdi
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daptar Produk Patali

imah

Phone

Skype

panalungtikan