Komunikasi karo Supplier? Supplier
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 Email:info@ledlightinside.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Limited minangka pabrikan Lampu LED profesional. Kita minangka perusahaan teknologi berteknologi khusus ing riset, ngrancang, manufaktur lan ngekspor Produk LED. Kanthi bakat, teknologi lan dana sing duwe bathi, kita duwe akeh kantor lan cabang ing paling kutha China, saengga bisa menehi layanan kanthi cepet lan sampurna kanggo para klien. Lampu LED kita kalebu lampu sing dipimpin, lampu tabung LED, lampu langit-langit LED, lampu teluk LED, lampu banjir LED, lampu jalan LED, sumber daya LED, lan sapiturute perusahaan kita duwe teknisi profesional bermutu tinggi lan peralatan produksi modern. Mesin SMT, mesin cetakan injeksi, mesin COB, tungku penuaian suhu suhu dhuwur, mesin meja (debug padhang point-by-point) nggambarake mesin pematerian lan pirang-pirang mesin pematerian gelombang, garis PCBA, garis produksi otomatis bungkusan lan 1000sqm nangtung vertikal uji coba. Nglakoni persetujuan manajemen kualitas ISO9001-2000, lan usaha nggawe saben potongan LED, LED unit unit, modul lan lampu sing paling apik. Produk kita wis lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS lan sertifikasi sing gegandhengan liyane. Kabeh produk sing diteliti lan dikembangake dening RIYUEGUANGHUA wis tekan tingkat canggih ing pasar internasional. Ngandelake keuntungan saka kesatuan strategis perusahaan, perusahaan domestik lan manca, RIYUEGUANGHUA wis berkembang dadi perusahaan modern sing nganggo salib asli kanthi nuduhake sumber, divisi & kerjasama, kaluwihan nglengkapi lan operasi berprestasi tinggi.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Limited minangka pabrikan Lampu LED profesional. Kita minangka perusahaan teknologi berteknologi khusus ing riset, ngrancang, manufaktur lan ngekspor Produk LED. Kanthi bakat, teknologi lan dana sing duwe bathi, kita duwe akeh kantor lan cabang ing paling kutha China, saengga bisa menehi layanan kanthi cepet lan sampurna kanggo para klien. Lampu LED kita kalebu lampu sing dipimpin, lampu tabung LED, lampu langit-langit LED, lampu teluk LED, lampu banjir LED, lampu jalan LED, sumber daya LED, lan sapiturute perusahaan kita duwe teknisi profesional bermutu tinggi lan peralatan produksi modern. Mesin SMT, mesin cetakan injeksi, mesin COB, tungku penuaian suhu suhu dhuwur, mesin meja (debug padhang point-by-point) nggambarake mesin pematerian lan pirang-pirang mesin pematerian gelombang, garis PCBA, garis produksi otomatis bungkusan lan 1000sqm nangtung vertikal uji coba. Nglakoni persetujuan manajemen kualitas ISO9001-2000, lan usaha nggawe saben potongan LED, LED unit unit, modul lan lampu sing paling apik. Produk kita wis lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS lan sertifikasi sing gegandhengan liyane. Kabeh produk sing diteliti lan dikembangake dening RIYUEGUANGHUA wis tekan tingkat canggih ing pasar internasional. Ngandelake keuntungan saka kesatuan strategis perusahaan, perusahaan domestik lan manca, RIYUEGUANGHUA wis berkembang dadi perusahaan modern sing nganggo salib asli kanthi nuduhake sumber, divisi & kerjasama, kaluwihan nglengkapi lan operasi berprestasi tinggi.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Dhaptar Produk sing gegandhengan

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki