Komunikasi karo Supplier? Supplier
Hugh Hu Mr. Hugh Hu
Apa sampeyan bisa nindakake kanggo sampeyan?
Ngobrol Saiki Kontak Supplier
 Tel:86-755-29411949 Email:info@ledlightinside.com
Produk Unggulan
Babagan awake dhewe
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Limited minangka produsen LED Light profesional. We are a hi-tech enterprise which specialized in researching, designing, manufacturing and exporting LED Products. Kanthi kualifikasi, teknologi dhuwur lan dana sing akeh, kita duwe kantor lan cabang akeh ing kutha-kutha China, supaya kita bisa nyedhiyakake layanan kanthi cepet lan sampurna marang para klien. Lampu LED kami termasuk dipimpin tumbuh cahaya, lampu tiub LED, lampu langit-langit LED, lampu LED tinggi, lampu banjir LED, lampu jalan LED, pasokan listrik LED, dll. Perusahaan kami memiliki teknisi profesional berkualitas tinggi dan peralatan produksi modern maju .: Mesin SMT, mesin cetak injeksi, mesin COB, tungku panjelasan suhu tinggi, mesin meja (debug kecepetan point-by-point) mesin pompa reflow lan mesin pita gelombang, garis PCBA, jalur produksi kemasan otomatis dan stand uji vertikal 1000sqm. Saestu ngleksanakake ISO9001-2000 perjanjian manajemen kualitas, lan usaha kanggo nggawe saben Piece LED Tampilan, Papan LED unit, modul lan cahya dadi paling apik. Produk kita wis lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS lan sertifikat liyane sing gegandhengan. Kabeh barang sing diteliti lan dikembangake dening RIYUEGUANGHUA wis entuk tingkat lanjut ing pasar internasional. Nyadari keluwesan perusahaan strategis perusahaan, perusahaan domestik lan manca, RIYUEGUANGHUA wis berkembang dadi perusahaan modern abad pertengahan sing asli, yaiku sharing, divisi & kerjasama, kaluwihan operasi lan kinerja dhuwur.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Babagan awake dhewe
Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co, Limited minangka produsen LED Light profesional. We are a hi-tech enterprise which specialized in researching, designing, manufacturing and exporting LED Products. Kanthi kualifikasi, teknologi dhuwur lan dana sing akeh, kita duwe kantor lan cabang akeh ing kutha-kutha China, supaya kita bisa nyedhiyakake layanan kanthi cepet lan sampurna marang para klien. Lampu LED kami termasuk dipimpin tumbuh cahaya, lampu tiub LED, lampu langit-langit LED, lampu LED tinggi, lampu banjir LED, lampu jalan LED, pasokan listrik LED, dll. Perusahaan kami memiliki teknisi profesional berkualitas tinggi dan peralatan produksi modern maju .: Mesin SMT, mesin cetak injeksi, mesin COB, tungku panjelasan suhu tinggi, mesin meja (debug kecepetan point-by-point) mesin pompa reflow lan mesin pita gelombang, garis PCBA, jalur produksi kemasan otomatis dan stand uji vertikal 1000sqm. Saestu ngleksanakake ISO9001-2000 perjanjian manajemen kualitas, lan usaha kanggo nggawe saben Piece LED Tampilan, Papan LED unit, modul lan cahya dadi paling apik. Produk kita wis lulus CE, FCC, RoHS, ISO, SGS lan sertifikat liyane sing gegandhengan. Kabeh barang sing diteliti lan dikembangake dening RIYUEGUANGHUA wis entuk tingkat lanjut ing pasar internasional. Nyadari keluwesan perusahaan strategis perusahaan, perusahaan domestik lan manca, RIYUEGUANGHUA wis berkembang dadi perusahaan modern abad pertengahan sing asli, yaiku sharing, divisi & kerjasama, kaluwihan operasi lan kinerja dhuwur.
Ndeleng Liyane Ngunjungi Pabrikku
Produk anyar
Rigorous Testing

High quality products

Online Support 24/7

Support online 24 hours

Just in Time Delivery

Punctual delivery

Quality Qualified

Good quality is safer

Daftar Produk Related

Ngarep

Phone

Skype

Nakoni, nyelidiki